
Glutenfri Burgerboller uden sesam, økologiske og mælkefri
Vores burgerboller uden sesam har en lækker sprød skorpe og er perfekt både til burgere og som sandwichbolle.
Ligesom alle vores andre brød er burgerbollerne uden kunstige konserveringsmidler og smagsforstærkere – og så er de naturligvis også veganske og uden tilsat sukker.
Bollerne er enkeltvis pakket i varmefast folie. Derved kan den tøes op direkte fra frost i ovn eller mikro-ovn uden at blive kontamineret af glutenholdige produkter.
Desuden er der kun 6 boller i hvert kolli, så der kun skal købes en mindre mængde hjem ad gangen.

Stand 132
My Glutenfree Bakery (tidl. Bladt Glutenfri Bageri)
Om virksomheden
Økologisk og Naturlig Glutenfri Brød, Kager & Pandekager uden alt muligt I My Glutenfree Bakery er missionen at lave naturlig glutenfri brød, kager og pandekager, hvor vi ikke går på kompromis med hverken smagen, konsistensen eller råvarerne i produkterne. Derfor er alle vores produkter også økologiske, mælkefri og alle brød og pandekager er uden tilsætning af kunstige smagsforstærkere og konserveringsmidler. Samtidig er mange af produkterne uden tilsat sukker og veganske. Alle brød og kager er naturligvis håndlavede og alle produkter bages i vores eget bageri i Øster Doense udenfor Hobro. Produkterne til foodservice pakkes enkeltvis i varmefast folie og med en sticker på hver folie. For at undgå at skulle købe en masse enheder, som tager lang tid at få forbrugt, pakkes alle produkterne i små kolli med f.eks. 6 burgerboller, 8 boller eller 10 pakker kernebrød i skiver. Velbekomme:-)
Se mere om My Glutenfree Bakery (tidl. Bladt Glutenfri Bageri)