Ferment – aktiv surdej – NYHED
Nu kan du lave en aktiv surdej på kun 15-30 minutter. Med vores nyhed Ferment – aktiv surdej til brødbagning får du en hurtig og fleksibel proces i køkkenet, uden at gå på kompromis med håndværk, smag og kvalitet. Tilmed har du intet spild. Surdejen kan erstatte gær og bruges til både hvede- og rugdeje. Få meget mere viden om alle fordelene ved at bage med Ferment er i vores bageunivers for fagfolk.
Stand 274
Valsemøllen
Om virksomheden
Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk. Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med 125 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter. Vi arbejder hver dag på at udvikle de bedste produkter og opskrifter til dig, så vi kan være sammen om det gode bagværk – fagfolk til fagfolk.
Se mere om Valsemøllen