
Eddike røget på sakura kirsebærtræ
Denne eddike er røget og sødlig.
Den er røget over sakura kirsebærtræ, hvilket giver en helt unik og sødligt præg.
Virkelig velsmagende og alsidig eddike. Den kan bruges til alt lige fra fisk og grønt til ribeye og andre kødstykker. Dust evt. eddike perler på din krydderurtesalat, eller lav en vinagrette hvor du anvender denne røgede eddike.
Den vil give en flot afrunding til alle retter, da den fremhæver smagen af din rets elementer.
Om virksomheden
Hos GOURMET ENGROS er vores filosofi at levere de ypperste råvarer i verden og i tæt samarbejde med producenterne og nogle af Skandinaviens bedste restauranter, udvider vi hele tiden vores sortiment. Nøgleordene hos GOURMET ENGROS er gennemsigtighed, kvalitet, bæredygtighed, sporbarhed, innovation og tillid. Vi stræber efter perfektion, det vil sige at vi stiller os ikke tilfredse med middelmådighed og det gælder både indenfor vores sortiment og service.
Se mere om GourmetengrosBook din gratis billet i dag
Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører
5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00
GIGANTIUM AALBORG
book din billet her
