
Callebaut W2 Hvid chokolade
W2 er endnu en af Octaaf Callebauts originale opskrifter, som har udviklet sig til mange kokkes foretrukne chokolade. Denne chokolade er så belgisk, som den kan blive, da den hovedsageligt er lavet med mælk fra køer, der græsser på belgiske græsgange, og sukker fra lokalt dyrkede sukkerroer.
Den har en dejlig smag med udprægede mælke-, fløde-, karamel- og vaniljenoter, der er i perfekt balance. W2 kan kombineres med en bred vifte af ingredienser og smage: fra surt til bittert, krydderier til krydderurter og fra frugt til øl. Med sin medium flydende konsistens er det en fantastisk allround-chokolade. Når den bruges i chokoladeplader eller hule figurer, overrasker den med sin dejlige satinagtige glans og sprøde konsistens. Og du kan stole fuldt og fast på den til at smage mousser, cremer, is, drinks og saucer til.
28% min.% kakaotørstof
22% min.% mælketørstof (6,3% mælkefedt, 16,7% fedtfri mælk)
35,8% fedtstoffer (29,5% kakaosmør, 6,3% mælkefedt)
Anvendelser: Is & desserter, bagværk, konditori, konfektion
Certifikater: KD-
Bæredygtighed: bæredygtige kakaobønner

Stand 313
Barry Callebaut
Om virksomheden
Callebaut blev grundlagt i 1911 i Belgien, er en førende producent af kvalitets chokolade og kakao produkter. Med en dedikation til kvalitet og håndværk har Callebaut opnået international anerkendelse inden for chokoladeindustrien. Callebaut er kendt for sin bæredygtige tilgang, støttende Cocoa Horizons-programmet og samarbejde med bønder for at sikre ansvarlig kakao dyrkning. Callebaut er fuldt integreret, kontrollerer hvert trin af produktionsprocessen og har et globalt fodaftryk. De tilbyder et bredt sortiment af chokoladevarianter-og produkter, der appellerer til professionelle konditorer, chokolademagere og fødevareindustrien. Callebauts chokolade er kendt for sin glatte tekstur, intensitet af smag og alsidighed i anvendelse.
Se mere om Barry CallebautBook din gratis billet i dag
Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører
5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00
GIGANTIUM AALBORG
book din billet her
