Tosse goe’ – enkeltportionspakkede nøddesnacks, der er nemme at servere til mødet, i baren eller på farten!

Mangler du en snack til den lille sult, tilbyder vi denne lækre serie af kvalitets nødder og tørret frugt, perfekt til at have med i bilen, til mødet eller i tasken.

Nøddesnacks fås i flere varianter, så der er noget til enhver smag. Vælg mellem Sweet Cocktail, Nuts & Berries, Peanuts Spicy Paprika, Almonds Smoked Barbeque, Cashews Himalayan Salt og Cashews Cacao.

Flere varianter har vundet en Great Taste Award i England med bemærkninger fra dommerne (144 dommere i alt) som:

“Nødderne har en mættet smag med god sprødhed og cremet følelse. De tørrede frugter var friske og frugtagtige. En enkel blanding af frugt og nødder”

“Nødder du helst IKKE vil dele”!

Kom forbi stand 218 og prøv Kimber Foods nøddesnacks – de er tosse goe’

Om virksomheden

Kimber Foods leverer nøddesnacks i enkeltportionsposer til mødeforplejning samt til salg i baren, kantinen eller hvor der måtte være behov for en præsentabel og velsmagende snack. Vores tørristede high-end nøddeblandinger er værdsat blandt kontorer, hoteller, konferencecentre, teatre og lignende på grund af den høje kvalitet og det eksklusive design. Også ved Great Taste Awards i England har vores nøddesnacks gjort sig bemærket og opnåede priser for enestående smag. Desuden præsenterer vi på messen vores sortiment af økologiske teer i Kimber Foods' eksklusive design og præget af høj kvalitet. Det drejer sig om forskellige varianter af sort te, grøn te og urte til hoteller, restauranter og caféer i den øvre ende af markedet. Gå heller ikke glip af vores praktiske te-filtre, som gør det nemt at brygge en uovertruffen kop te.

Se mere om Kimber Foods

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.