
NYHED: Tørsaltet bacon til professionelle køkkener
Det sønderjyske pølsemageri Slagter Lampe udvider deres sortiment med en nyhed til det professionelle køkken: en gourmet bacon, der er tørsaltet med havsalt, krydret med peber og røget med bøgeflis. Slagterbaconen er en halvside af et nøje udvalgt stykke svinebryst, som bliver håndtrimmet af pølsemageriets slagtere, så der kun er det bedste stykke bacon tilbage. Med en god balance mellem røg og saltning er baconen skabt til at løfte alt fra klassiske retter til moderne serveringer.
Om virksomheden
Gennem tre generationer har Slagter Lampe lavet prisvindende spegepølser og pølser i sønderjysk slagterkvalitet. De originale opskrifter fra 1939 bruges stadig den dag i dag, ligesom kødet nøje udvælges til de enkelte produkter og egne krydderiblandinger sammensættes - det kan smages. Nøgleordet for vores slagterhåndværk er den gode smagsoplevelse, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet. Hver eneste dag arbejder vi på at sikre en konstant høj kvalitet, både når vi laver vores kendte klassikere, men også når vi udvikler moderne smagsvarianter. For dig som kunde betyder det, at du altid kan forvente den samme store smagsoplevelse fra Slagter Lampe. Vi fører et bredt udvalg af kvalitetsslagtervarer til professionelle køkkener. Vi er specialister i spegepølser, grillpølser og tapasprodukter og fører en lang række specialiteter, der bliver produceret efter originale opskrifter. Vores foodservice produkter kan købes hos alle landets grossister. Vi har en fleksibel produktion og kan producere specialvarer til de enkelte kunder.
Se mere om Slagter LampeBook din gratis billet i dag
Du kan se frem til faglig sparring, ny inspiration og
fristende smagsprøver fra vores udvalgte leverandører
5. MARTS 2025 KL. 09.00 - 18.00
GIGANTIUM AALBORG
book din billet her
