NYHED: Signtaurbrød Fanø i skiver og bagepose
Signaturbrød Fanø er udviklet i samarbejde med Jacob Nislev Mortensen fra Restaurant Fajancen på Fanø. Med udgangspunkt i den vestjyske natur og Fanøs historie og traditioner har Signaturbrød Fanø fået en helt unik og karakterfuld smagsprofil – hvor havtornpuré, solsikkekerner, græskarkerner og sort peber giver brødet en kompleks smagsprofil. Rugbrødet er drysset med græskarkerner på toppen og solsikkekerner på siderne, som er med til at give rugbrødet et lækkert, rustikt udtryk. Rugbrødet er bagt i Danmark, skåret i skiver og i bagepose for nem håndtering. Du bager rugbrødet fra optøet stand i bageposen – og først når det er kølet af, og du skal bruge brødet, fjerner du clipsen. På den måde bevarer brødet sin saftighed endnu længere. En karton består af 9 poser med 1 stk. i hver. Der er ca. 18 skiver i et rugbrød. Egnet til veganere.
Stand 295
Lantmännen Unibake
Om virksomheden
Lantmännen Unibake er ejet af svenske Lantmännen, som er en af Europas største koncerner inden for energi, maskiner, landbrug og fødevarer. Vi er forankret i respekt for naturen og dens ressourcer gennem vores ejere – de svenske landmænd. Landbrugsjorden er grundlaget for vores virksomhed og passion for brød, og derfor tager vi naturligvis ansvar for miljøet i hele værdikæden – fra jord til bord. Miljø, innovation og bæredygtighed er kernen i vores forretning – og vores indsats er din garanti for, at det brød, vi leverer til dig, er bagt med omtanke og ansvarlighed. Vi arbejder for at reducere CO2e i vores egen drift og for at mindske spild. Og så arbejder vi for at optimere vores brøds sundhedsprofil i retning af endnu mere fuldkorn, flere fibre, mindre salt og færre kalorier.
Se mere om Lantmännen Unibake