Økologisk Surdejsbrød 100/0 – bag rustikke surdejsbrød uden at gå på kompromis med smag og kvalitet

Økologisk Surdejsbrød 100/0 er en helblanding, der gør det nemt at bage rustikt surdejsbrød uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.

Dejen kan både bruges til koldhævning og laves som en hurtigt dej. Er velegnet til bagning med både gær og surdej. Blandingen giver brød og boller med en karakterfuld smag, flot struktur og en god krumme.

Køb produktet online:

Om virksomheden

Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk. Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med 125 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter. Vi arbejder hver dag på at udvikle de bedste produkter og opskrifter til dig, så vi kan være sammen om det gode bagværk – fagfolk til fagfolk.

Se mere om Valsemøllen

Book din gratis billet i dag

Tilmeldingen er åben, så book allerede din billet i dag. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Cateringmesse Nord – stedet, hvor fagfolk mødes.

28. FEBRUAR 2024

GIGANTIUM AALBORG


book din billet her