
Økologisk Surdejsbrød 100/0 – bag rustikke surdejsbrød uden at gå på kompromis med smag og kvalitet
Økologisk Surdejsbrød 100/0 er en helblanding, der gør det nemt at bage rustikt surdejsbrød uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.
Dejen kan både bruges til koldhævning og laves som en hurtigt dej. Er velegnet til bagning med både gær og surdej. Blandingen giver brød og boller med en karakterfuld smag, flot struktur og en god krumme.

Stand 274
Valsemøllen
Om virksomheden
Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk. Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med 125 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter. Vi arbejder hver dag på at udvikle de bedste produkter og opskrifter til dig, så vi kan være sammen om det gode bagværk – fagfolk til fagfolk.
Se mere om Valsemøllen