🌟 Bagel Everything fra Miss Bagel: Smagen af Autentisk Amerika! 🌟

Nyd den ultimative bageloplevelse med vores nye Bagel Everything! En klassisk hvedebagel, toppet med sprøde sesamfrø, knasende blå birkes, aromatiske nigellafrø og et hint af hvidløg. Bagel Everything sætter virkelig prikken over i'et i enhver bagelsandwich. Hvis du kan lide vores Chili Cheddar bagel, så prøv lige den her …

Bagel Everything er ikke kun fuld af smag, men også sundhed. Bagt på mel uden stråforkorter, uden konserveringsmidler og andre tilsætningsstoffer. Vi tager kvalitet alvorligt, og hver bagel er bageriets stolthed, bagt og pakket med kærlighed på vores eget bageri i Espergærde.

Oplev autentisk amerikansk smag med Bagel Everything fra Miss Bagel i dag!

🥯✨ #BagelEverything #MissBagel #ÆgteSmagsoplevelse 🌈

Om virksomheden

Velkommen til Miss Bagel - bageriet, der har leveret førsteklasses kvalitet, rene råvarer og respekt for den ægte amerikanske opskrift siden vores etablering i 2001. Vi specialiserer os i at bage bagels, burgerboller og andre conveniencebrød, der distribueres til hele Danmark og Norden. Vores filosofi er simpel: Brød skal bestå af så få ingredienser som muligt. Dette er nøglen til at skabe et ærligt, rent og sundt produkt, som vi med stolthed kan stå 100% inde for. Hos Miss Bagel går vi ikke på kompromis med kvalitet. Vi stræber efter at levere en udsøgt smagsoplevelse i hvert eneste produkt, samtidig med at vi opretholder vores engagement i sundhed og kvalitet. Med os får du ikke bare brød – du får en autentisk smagsoplevelse og et produkt, der afspejler vores dedikation til håndværk og velsmag.

Se mere om Miss Bagel

Find vej

Gigantium er beliggende ved afkørsel 26 fra motorvejen, og der er masser af parkering på grunden.

Gratis bus til Cateringmesse Nord
Har du billet til Cateringmesse Nord, så får du busturen helt gratis. Vis blot din indgangsbillet til chaufføren – der er nemlig gode busforbindelser til Gigantium. Busrute 2 kører til Gigantium fra centrum af Aalborg ad busvejen/universitetskorridoren, hvorved passagerer sættes af ved Gigantium Syd (Indgang Øst).

Linje 12 kører til og fra stoppestedet ved Einsteins Boulevard ca. 200 meter fra Gigantium.